Op zoek naar een professionele installateur voor warmtepompen en airco in Genk?

Zoek je in Genk naar een professionele installateur van warmtepompen en airco? Vertrouw op de jarenlange ervaring van DANCO uit Beringen. Wij zijn gecertificeerde installateur van de warmtepompen van Daikin. Onze all-in offerte bevat altijd een computergestuurde afstelling door een officiële expert van Daikin. Deze service garandeert een maximaal rendement van je warmtepomp en is vrijwel uniek in Limburg. Je ontvangt een offerte op maat na een persoonlijk plaatsbezoek. Tijdens dit bezoek analyseren we de technische mogelijkheden van jouw woning.

Op zoek naar een professionele installateur voor warmtepompen en airco in Genk?

De warmtepompen van Daikin blinken uit in betrouwbaarheid, innovatie, klantentevredenheid en energiezuinigheid. DANCO uit Beringen behoort tot het selecte gezelschap van door Daikin gecertificeerde Limburgse installateurs.
Daikin Altherma combinations

Wanneer een warmtepomp laten installeren?

Een lucht-lucht of lucht-water warmtepomp biedt in tal van situaties een energiezuinige oplossing om te verwarmen of te koelen. Als installateur van warmtepompen in Limburg garanderen wij altijd maatwerk.

 •  Is het in de zomer te warm in je zongerichte slaap- of zolderkamer(s), waardoor je nachtrust verstoord wordt. In de wintermaanden kamp je in dezelfde kamer(s) met bijtende koude. Een lucht-lucht warmtepomp biedt een ideale oplossing.
 •  Raakt je nieuwbouwwoning door de grote glaspartijen oververhit in de zomer? Met een lucht – lucht warmtepomp kan je energiezuinig koelen.
 •  Wil je een verouderde gas- of stookolieketel vervangen door een energiezuinige warmtepomp, mét behoud van je bestaande radiatoren? Een lucht – water warmtepomp vormt een uitstekend alternatief voor je oude ketel.

Waarom in Limburg kiezen voor DANCO uit Beringen?

 •  Zowel nieuwbouw als renovatie is mogelijk. Naast particulieren werken wij ook in winkels, kantoren en bedrijfsruimtes.
 •  Vanuit onze thuisbasis in Paal-Beringen bestrijken wij de volledige provincie Limburg. Zo installeren we ook regelmatig warmtepompen in Ham, Tessenderlo, Lummen, Zolder, Hasselt, Genk, Diepenbeek,…
 •  Wij kiezen resoluut voor topkwaliteit en behoren tot het selecte gezelschap van gecertificeerde Daikin installateurs.
 •  Als Limburgse installateur van warmtepompen en airco over meer dan 20 jaar ervaring.
 •  Zowel monosplit (één binnenunit en één buitenunit) als multisplit (één buitenunit, meerdere binnenunits) warmtepompen behoren tot onze mogelijkheden.
 •  Bij de vervanging van bestaande verwarmingsinstallaties mag je rekenen op een totaalservice, inclusief het verwijderen van je huidige gas- of stookolieketel.
 •  Alle leidingen en binnenunits worden zorgvuldig geïntegreerd in je woning. Voor elke situatie hebben we dankzij Daikin een gepaste model van binnenunit in ons aanbod.
 •  Voor onze installaties is een uitbreiding van de garantie tot 8 jaar altijd mogelijk. Wij blijven steeds bereikbaar voor naservice en herstellingen.
 •  Naast warmtepompen en airco kan je ons ook inschakelen voor het installeren van ventilatie. Zo bieden we een totaalservice.

In Limburg op zoek naar een vakbekwame installateur van warmtepompen en airco?

Wij komen ter plaatse voor een technische analyse. Vervolgens ontvang je een offerte op maat.

Installateurvan warmtepompen en airco van Daikin in Limburg

Trots op onze realisaties

Op zoek naar Airco, Ventilatie of Warmtepomp?

Met 20+ jaar ervaring is DANCO BV uw beste keuze. Top kwaliteit voor aantrekkelijke prijzen.